fbpx

alle PT’s

 

 

Meet Ellen NL

Naast mijn administratieve job, zijn voeding en bewegen mijn grote passie. Dit wil ik graag met jullie delen. Mijn focus ligt op beweging die goed is voor lichaam en geest. Samen werken we naar een sterk en soepel lichaam.
Naast personal training geef ik groepslessen in piloxing, BBB, fatburning en pilates.

Hoe wil ik mensen ondersteunen? Via een fitprogramma dat mij zelf geholpen heeft de doelen te behalen die ik wenste: een energieke ik met een afgelijnd, sterk lichaam. De juiste balans vinden tussen bewegen en voeding is waar ik jullie in wil en kan ondersteunen. Dit vanuit mijn eigen ervaring, maar ook vanuit de kennis die ik opdeed gedurende verschillende opleidingen.

Als de wil er is, begeleid ik je naar een fitte en gezonde levensstijl.

Een goede balans tussen bewegen en gezonde voeding is key. So have fun, let’s go & feel the change!

Zij kan je helpen met

 

personal training          fitcircuit          voeding

Foto’s

Meet Wendy NL

Bewegen is belangrijk, uiteraard! Maar het allerbelangrijkste is dat je er plezier aan beleeft. Dat wil ik voor jou waarmaken: having fun while moving! Ik besloot om van mijn passie mijn bijberoep te maken.

Ik ben op dit moment master trainer voor Clubjoy Dance/ Fiësta en Clubjoy Step & Booty. Ik gaf al verschillende groepslessen en volgde vele opleidingen, namelijk cycling, BBB, aerobic, step… Sinds een tijdje voeg ik aan dit lijstje ook PT toe.

Aan de hand van een fitprogramma wil ik samen met jou streven naar het vinden van een mooie balans tussen sport en voeding.

All in one! Samen werken we aan een blijvend resultaat. Come & join my team!

Zij kan je helpen met

 

personal training          fitcircuit          voeding

Foto’s